MR. SUSHI NIJKERK

MR. SUSHI NIJKERK Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 668 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Nijkerk. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 20:19 Heerlijk eten weer!
14 mei 2022 om 22:59 Prima kwaliteit!
14 mei 2022 om 11:27 erg afhankelijk van wat je besteld, maar ze hebben hele solide rollen. erg van genoten!
9 mei 2022 om 23:17 Mijn bestelling was niet compleet bezorgd! heb 100x naar het restaurant gebeld maar niemand nam op! Eten was goed maar ik geef de service een nul!
9 mei 2022 om 21:06 Bezorging iets vertraagd maar dit werd netjes vermeld: prima! De smaak van de sushi is ok, maar niet erg bijzonder. Met name de rijst was wat flauw. De maat van de wakame salade voel erg tegen: een zeer klein bakje voor een (relatief) forse prijs.
8 mei 2022 om 20:06 Netjes optijd bezorgd, zag er vers uit. Maar smaak en grootte was gewoon niet wat het moest zijn . Tweede keer dat we hebben besteld bij ze, maar dit was de laatste keer.
2 mei 2022 om 8:13 We hadden aangegeven wat haast te hebben en ze belden met een actuele bezorgtijd, wat heel fijn was. Sushi was lekker.
30 apr 2022 om 20:06 Heerlijk was t. Moesten er even op wachten maar gezien het tijdstip van de dag en afstand Nijkerk-Putten helemaal goed. Op tijd bestellen dus …
30 apr 2022 om 19:42 Ga zo door!
28 apr 2022 om 10:38 The sushi had a nasty aftertaste..have had stomach aches since. Will not order again. Don't recommend it.
28 apr 2022 om 6:03 Wij bestellen regelmatig bij mr sushi de sushi (filiaal nijkerk) is er heerlijk maar de klantvriendelijkheid wanner je belt en de service is bar slecht…. Brutale toon en geen klantenbinding, dat maakt je ervaring qua eten een stuk minder.
23 apr 2022 om 20:10 We hebben heerlijk gegeten. Alle gerechten goed op temperatuur, top! Bezorger was zeer vriendelijk! Kortom: wij gaan vaker bestellen. :)