MR. SUSHI NIJKERK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 855 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Nijkerk. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:03 Prima sushi, niet fantastisch maar goed te eten. Helaas vonden we een stukje plastic in één van de rolls. Bezorging was wel snel.
7 feb 2024 om 22:15 Weinig smaak aan de sushi, alles smaakt hetzelfde. De gyoza wel lekker van smaak.
24 jan 2024 om 20:38 Bestelling top op tijd. Crispy chicken was lekker warm en vriendelijke bezorger!
23 jan 2024 om 6:42 sushi als verwacht
22 jan 2024 om 21:07 Kwaliteit was prima
22 jan 2024 om 10:04 Heerlijk. Goede kwaliteit sashimi en vers. Poke bowls ook erg lekker. Erg tevreden.
3 jan 2024 om 19:40 Crispy rolls waren wat aan de donkere kant agv te lang frituren? Zag er niet appetijtelijk uit. De smaak mwah. De sushi was o.k. als in “ging wel” .
29 dec 2023 om 15:52 Het porsie was genoeg, en heerlijk smakelijk, super lekker!!
24 dec 2023 om 20:32 Keurig op tijd bezorgd en het viel goed in de smaak. Voor herhaling vatbaar.
22 dec 2023 om 16:58 Wat een fenominale sushirollen heb ik gegeten van deze wereldse Mr.Sushi. Was uiteraard voor herhaling vatbaar!! Well done!
2 dec 2023 om 22:16 Het was top! We hadden de bezorger niet zo snel verwacht. In de app stond nog 30 minuten en opeens was ie er. Top service. Vriendelijke bezorger en snelle service. Zeker een aanrader
25 nov 2023 om 14:06 Sushi was niet vers. Ik kreeg telefoontje dat ze niet aan de gevraagde service konden voldoen al was dit een zeer kleine moeite. Ik snap overigens wel dat je als je als enige sushi aanbieder open bent op een vrijdagavond in deze buurt dat je het zwa